Beheer en reparatie

Beheer

U heeft een aantal DC-systemen op uw locatie, maar u heeft niet de expertise om te weten welke systemen nog uitgebreid kunnen worden. Om geen risico te nemen kan Infratech Power Solutions deze zorg uit handen nemen, en u van informatie voorzien om uw netwerkapparatuur op een verantwoorde manier aan te kunnen sluiten. Wij nemen, als u dat wenst, het gehele beheer over. Daarbij kunnen wij u helpen met het aansluiten van de DC-bekabeling. Ook wij kunnen een installateur aansturen, die u ervan verzekert dat het aansluiten op een verantwoordelijke manier gebeurt.

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarbij wij het beheer en het onderhoud van uw DC-apparatuur verzorgen. Alle apparatuur in kaart brengen en het vermogen van uw DC-systemen vermelden.

Reparatie

Ook verzorgen wij de reparaties van DC-systemen, denk daarbij aan de gelijkrichters (rectifiers) die wij kunnen repareren. Of het leveren van op maat geleverde noodoplossingen bij mogelijke defecten. Wij repareren uiteenlopende merken van fabrikanten die gelijkrichters leveren, vraag ons gerust naar de uitgebreide reparatiemogelijkheden.