CCTV en VMS

Camerasysteem

Tegenwoordig kunt u eigenlijk niet zonder een goed beveiligingssysteem met camera’s. Of dat nu binnen of buiten is. Met een camerasysteem kunt u eenvoudig maar zeer effectief uw eigendommen en personeel bewaken. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat vandalisme en inbraken wel degelijk afnemen door de aanwezigheid van camera’s. Daarbij komt ook dat het bijna iedereen een gevoel van veiligheid geeft en dat is natuurlijk ook zeer belangrijk. Er zijn verschillende manieren mogelijk van opslag van camerabeelden en er zijn diverse soorten camera’s beschikbaar die wij op een dusdanige manier installeren dat sabotage bemoeilijkt wordt. Infratech Security heeft jarenlange ervaring met camerasystemen en kan voor u een uitstekend op maat gemaakt systeem verzorgen.

Video Management Systeem (VMS)

Het koppelen van camera’s op een centraal Video Management Systeem (VMS) heeft vele voordelen. Zo kunt u camerabeelden snel en efficiënt terug kijken, maar ook de beelden gemakkelijk opslaan en bewaren. Het bewaren van de camerabeelden kunt u doen via een geïntegreerd systeem of een extern opslagsysteem. Er zijn veel Video Management Systemen op de markt. Wilt u een standalone oplossing met beperkte mogelijkheden voor een zo laag mogelijke prijs/prestatieverhouding? Of liever een systeem dat uitbreidbaar is en waarbij vele functies mogelijk zijn? Infratech geeft u graag een persoonlijk en voor u op maat gemaakt advies.

Neem contact op

Kentekenregistratie camerasysteem

Dé uitkomst voor maximale controle en veiligheid! Infratech Security levert en installeert op IP-netwerk gebaseerde automatische nummerplaat-herkenning. Inbrekers wilt u natuurlijk zo ver mogelijk buiten de deur houden, hiervoor is terreinbewaking de oplossing. Het is beter inbrekers op te merken en te stoppen voordat ze uw terrein betreden, dan ze op te merken als ze al voor uw pand staan. Infratech Security heeft uitgebreide oplossingen om uw terrein zo goed en compleet mogelijk te bewaken. We kunnen hekwerken en slagbomen voor u, op maat gemaakt voor uw terrein, verzorgen waarop detectiesystemen toegepast kunnen worden. Ook leveren en installeren wij allerhande camera’s die makkelijk een geheel terrein beslaan, eventueel inclusief uitstekend nachtzicht. De meeste pogingen tot inbraak vinden tenslotte in het donker plaats. Voor de opname en verwerking van de camerabeelden hebben wij uitstekende DVR- en NVR-systemen en software.