Toegangscontrole

Wilt u controle hebben over de toegang tot uw bedrijfsruimte, een afdeling of het gehele pand? Infratech Security biedt de oplossing voor elke deur, ongeacht welke ruimte. De ruime ervaring en kennis die Infratech Security heeft, zorgt ervoor dat er altijd een op maat gemaakte oplossing mogelijk is. Onze expertise op het gebied van toegangs-controlesystemen heeft erin geresulteerd dat wij vele klanten, binnen onze regio en daarbuiten, hebben die wij technisch ondersteunen. Daarom hebben wij dan ook de keuze gemaakt om met gerenommeerde fabrikanten te werken, om zo de hoogste graad van beveiliging te kunnen waarborgen.

Bezoekersmanagementsysteem

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om te weten wie uw gebouw betreedt. Handmatige bezoekersprocedures bieden lang niet de gegevens die organisaties nodig hebben om te begrijpen waar de bezoekers zich bevinden in het gebouw, hoe lang zij binnen zijn en wanneer zij het gebouw verlaten. Met behulp van technologie is het vaststellen van deze informatie eenvoudiger dan ooit! Met een bezoekersmanagementsysteem bent u in staat om uw werknemers, activa en gebouw beter te beschermen. Daarnaast worden alle bezoekersprocedures geautomatiseerd. Verbeter de ervaring van uw bezoekers en stroomlijn de verkeersstroom. Infratech adviseert u graag over het voor u juiste bezoekersmanagementsysteem. Wilt u voor uw bezoekers een toegangspas met QR-code of toch gebruik maken van gezichtsherkenning? Heel veel toepassingen zijn mogelijk. Download onze brochure voor meer informatie.

Betaalbaar camera-toegangssysteem met herkenning

Virtuele mantrap

Door het toepassen van de TDflex 3D MLI sensor zorgt u ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot beveiligde gebieden. Ook signaleert deze sensor bumperkleven of meeliften. Met deze sensor is het heel makkelijk een beveiligd gebied te controleren en te beheren. In veel gevallen zoekt men naar een bouwkundige oplossing zoals een beveiligingssluis. Als een bouwkundige oplossing niet mogelijk is of de investering van een beveiligingssluis niet binnen het budget past, dan is de TDflex 3D MLI sensor een zeer goede oplossing.