In onze wereld

Wij richten ons op systeemintegratie en installatie van data-, telecom-, beveiliging, DC stroomvoorzieningen, Telecom carrier oplossingen en projecten. Onze momenten delen we graag met jou. Neem dus gerust de tijd om onze highlights te lezen.

Yeeh! Johan 20 jaar dienst!

Hiep hiep hoera! Onze Johan is officieel 20 jaar in dienst bij Infratech! We willen hem graag feliciteren met deze prachtige prestatie. En uiteraard bedanken voor al het harde werk dat hij de afgelopen jaren heeft geleverd. Zoals het uitvoeren van onderhoud, het realiseren van mooie projecten in samenwerking met collega’s en het onderzoeken en repareren van producten en systemen.

Johan, bedankt voor al je loyaliteit en inzet! 🥂🎉

Geslaagd voor de tussentijdse VCA** audit!

Na een tussentijdse audit zijn we met glans geslaagd voor het behouden van ons VCA**-certificaat. De auditor was zeer te spreken over de betrokkenheid en het veiligheidsbewustzijn van alle medewerkers.

Binnen Infratech zijn we heel blij met het resultaat en de bevestiging dat de organisatie met alle collega’s als een huis staat! Want veiligheid… daar kun je nooit genoeg aan werken en dat staat natuurlijk altijd voorop! 😉

Op bezoek bij Frontline in Engeland

Op 23 november hebben Patrick en Sander een bezoek gebracht aan Frontline Security Solutions Ltd in Engeland. Het bezoek van Infratech aan Frontline was niet alleen een gelegenheid om expertise uit te wisselen, maar ook om bruggen te slaan voor een verdere toekomstige samenwerking. Door deze nauwe interactie kunnen beide bedrijven profiteren van elkaars sterke punten met als doelstelling om meer potentiële toekomstige klanten door heel Europa te kunnen bedienen met technologische beveiligingssystemen.

Her-certificering ISO 9001 en ISO 27001, we zijn weer geslaagd!

Recent zijn wij geslaagd voor de her-certificering van ISO 9001 en ISO 27001. Deze certificeringen waarborgen kwaliteitsbeheer en informatiebeveiliging. De audit is uitgevoerd door 2 externe auditors van Kiwa, waarbij gekeken wordt of alle aspecten van beide normen ook worden uitgevoerd zoals beschreven in het beleid.

Kwaliteit en informatiebeveiliging zijn in onze werkwijze altijd al belangrijke factoren geweest. Zo heeft bijvoorbeeld elke medewerker de opdracht om zelf een melding te maken als er iets klantvriendelijker of beter kan. En samen met het team zorgen we er ook constant voor dat data op een gedegen en veilige manier wordt verwerkt en gedeeld, zodat we altijd aan de ISO 27001 norm voldoen. Prachtig dat onze inzet wordt beloond met deze geslaagde her-certificering. Hoera, hoera, hoera! 🎉🎉🎉

Hoera! Jeroen 20 jaar dienst!

Hiep hiep hoera! Onze Jeroen is officieel 20 jaar in dienst! We willen hem graag feliciteren met deze prestatie en hem bedanken voor al het harde werk dat hij de afgelopen jaren heeft geleverd, en we zijn blij dat hij ons heeft gesteund om het bedrijf dat we vandaag de dag zijn, vorm te geven!

Bedankt voor al je loyaliteit en inzet Jeroen! 🥂🎉

We kijken er naar uit om je de mijlpaal van 25 jaar te zien bereiken 😉

Almatec viert haar 40-jarig jubileum!

Het was een bijzondere gelegenheid vorige week toen het team van Infratech een bezoek bracht aan onze zakenpartner Almatec. Infratech werkt al ruim 10 jaar samen met Almatec op het gebied van racks in FTTH-huizen en straatkasten voor de telecommarkt.

Op woensdag 6 september hief Infratech vol trots het glas om het 40-jarige jubileum van Almatec te vieren. Als blijk van waardering en als attent gebaar hebben wij een ouderwetse reiskoffer met heerlijk oud Hollands snoepgoed geschonken aan het Zwitserse bedrijf.

Almatec, van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal! 🥂🎉

We zijn een gecertificeerde Brivo-dealer!

Vandaag hebben wel 6 collega’s de technische training van Brivo gevolgd en met succes afgerond waardoor wij onszelf een gecertificeerde Brivo-dealer mogen noemen!

Wilt u meer weten over de beveiligingsoplossingen van Brivo? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Hoera, we zijn een 2N Certified Installer!

Op het FireSafety & Security Event 2023 hebben wij het 2N Certified Installer certificaat mogen ontvangen van 2N. Hiermee zijn wij de eerste officiële gecertificeerde 2N Installer.

Het certificaat is natuurlijk niet zomaar afgegeven. Wij hebben het Certified Installer Program (CIP) met succes afgerond en met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis van de 2N producten. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met het integreren van de 2N intercomsystemen met andere toegangscontrolesystemen, zoals Genetec, C.CURE 9000, LenelS2, Brivo en natuurlijk 2N Access Commander.

Heeft u een vraag over integratie oplossingen of kunnen wij u van dienst zijn met het integreren van de hierboven omschreven toegangscontrolesystemen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wij breiden ons bereik uit!

Om onze service en onderhoud sneller en effectiever te kunnen doen voor onze klanten in België en Luxemburg, opereren wij nu ook vanuit de standplaats Temse in België. Wel blijven wij alle service-aanvragen coördineren vanuit ons Network Operations Center (NOC) in Zwaag.

Hoera, we zijn VCA** gecertificeerd!

Na een periode van voorbereiding, onder uitstekende begeleiding van BTCONSUL,  opgevolgd door een aantal audits zijn wij vanaf heden VCA** gecertificeerd. Het VCA**-certificaat toont aan dat ons bedrijf voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. En daar zijn we trots op!

Kleine aanhangwagens uitgerust met noodstroomvoorzieningen

Helaas zijn er in Nederland nog steeds kortstondige en vaak onverwachte stroomonderbrekingen. Deze hebben ook invloed op de straatkasten van onze klanten. De straatkasten bevatten vaak apparatuur voor meerdere telecomaanbieders. Zonder stroom zijn dus meerdere huishoudens en bedrijven voor onbepaalde tijd niet meer aangesloten op het internet. Met alle gevolgen van dien. Om de straatkasten van onze klanten zo snel mogelijk van noodstroom te voorzien, hebben we daarom kleine aanhangwagens omgebouwd en volledig uitgerust met noodstroomvoorzieningen. Deze aanhangwagens staan strategisch opgesteld door heel Nederland. Indien nodig kunnen onze monteurs deze snel ophalen en naar de straatkast rijden.

Een nieuwe frisse look!

Na 25 jaar werd het wel eens tijd voor een nieuw logo en daar hoort ook een nieuwe frisse look bij. En wat is het mooi geworden! Het pand is geschilderd door J.M.G. Schilderwerken en de nieuwe reclame is verzorgd door Signalo. Bedankt, we zijn er erg blij mee!

Weekendje naar Texel!

Infratech bestaat dit jaar 25 jaar! En dat is natuurlijk een reden voor een feestje! En niet zomaar een feestje, nee… een heerlijk weekendje naar het mooie Texel. We hebben garnalen gevist met de Kotter, een rondleiding en proeverij gehad bij Stokerij Texel en als afsluiter een prachtige wandeling door het grootste natuurgebied van Texel: de Slufter.

En uiteraard is de directeur van Infratech nog even in het zonnetje gezet door alle medewerkers. Bedankt voor deze 25 mooie jaren! Nu op naar de volgende 25 jaren!

Hoera! Wij bestaan 25 jaar!

Al 25 jaar werken we samen met onze klanten, relaties en collega’s aan het realiseren van mooie en uitdagende projecten op het gebied van beveiliging, telecom, infrastructuur en power solutions. En natuurlijk kunnen we ons 25-jarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan. Ter ere van deze mijlpaal hebben we een nieuw logo en website laten ontwerpen door Ipsis. Na een aantal weken hard werken hebben we onze website en logo een geheel nieuwe, frisse en moderne uitstraling gegeven. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op onze vernieuwde website!

2N toegangscontrole voor Felyx

Infratech heeft voor alle vestigingen van Felyx (een ambitieus bedrijf voor duurzaam en gedeeld stadsvervoer) toegangscontrole van 2N geïnstalleerd. Toegangscontrole met een toegangspas of zelfs met Bluetooth via een smartphone. De toegangscontrole heeft een beveiligde IP-netwerkverbinding en alle functies worden centraal beheerd op het hoofdkantoor van Felyx in Amsterdam.

Wilt u ook uw bedrijfspand beveiligen? Bekijk onze website en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Samenwerking met PBT Beveiliging en Telecom

Infratech heeft in samenwerking met PBT Beveiliging en Telecom B.V. de toegangscontrole en videobewaking van LENELS2 mogen installeren bij een internationaal logistiek vervoerder. Het project is onlangs succesvol afgerond. Om de succesvolle samenwerking te vieren, hebben wij gisteren tijdens de nabespreking een heerlijke taart meegenomen!

Wij als team zijn erg tevreden met de prettige, onderlinge samenwerking en het geweldige eindresultaat.

Deelname aan Alpe d’HuZes voor KWF Kankerbestrijding

Wat zijn we trots op onze Gert van GB-Tech 65! Hij heeft samen met zijn broer deelgenomen aan Alpe d’HuZes. In totaal zijn zij wel 6x de berg op gegaan. Hierdoor hebben zij flink wat geld opgehaald voor onderzoek naar kanker.

Nieuwe opdracht van klant die actief is in de petrochemische industrie

We beginnen de week met een mooie opdracht van een bestaande klant die actief is in de petrochemische industrie.

Infratech zal in opdracht van de klant binnenkort starten met het moderniseren van de huidige beveiligingssystemen. Hierdoor wordt de beveiliging van deze locatie weer naar het gewenste niveau gebracht.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het upgraden van het Software House Access Control + Event Management C.Cure toegangscontrolesysteem, het camerasysteem en het moderniseren van het intercomsysteem.

Certificaten Basis Medewerker Luchtvracht behaald!

Afgelopen maand hebben al onze engineers en projectmanagers de felbegeerde certificaten vernieuwd voor Basis Medewerker Luchtvracht via PMT Aviation. Het vernieuwen van deze certificaten is voor ons van groot belang. Hierdoor kunnen wij elektronische beveiligingsprojecten blijven uitvoeren in en rond het douanegebied van Schiphol.

Heeft u vragen over elektronische beveiliging voor uw pand? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Onze nieuwe bedrijfsvideo is online!

Yes!! Eindelijk is het zover: Onze bedrijfsvideo staat online! Bekijk snel de video om er achter te komen wat Infratech voor jou allemaal kan betekenen.

Met dank aan RV Webdiensten. Jullie hebben prachtig werk geleverd!

Officieel Partner van Hertek!

Het aanleggen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties is geen onbekend terrein voor ons. Zo is Hertek voor ons al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier op dit gebied. Om de samenwerking na zoveel jaren te bevestigen werkt Infratech per 3 mei 2021 samen met Hertek als Officieel Partner. Naast het ontwikkelen en leveren van innovatieve producten, bundelen beide partijen hun kennis en ervaring die ten dienste staan van onze tevreden klanten.

Samenwerking LenelS2

Het jaar 2021 is nog maar net begonnen en we hebben al mooi nieuws te melden!

We zijn enthousiast om aan te mogen kondigen dat Infratech een samenwerking aan gaat met LenelS2. Infratech wordt de tweede VAR binnen Nederland die de volledige range van security producten van S2 kan bieden.

Met het toevoegen van de security producten van S2 aan ons beveiligingsportfolio, creëren wij hiermee de mogelijkheid om een nog bredere range van security producten aan onze klanten aan te bieden.

We kijken uit naar deze nieuwe en uitdagende samenwerking en willen Rethar Schmidt en Sam Asahad bedanken om dit mogelijk te maken.

Laten we in 2021 nog meer beveiligen!

Hoera, we zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd!

Na maanden van hard werken en uitstekende begeleiding van Molenaar & Plasman Solutions hebben we de certificaten behaald. Deze certificeringen bevestigen dat in onze organisatie, zaken rondom informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst. De certificeringen zijn uitgegeven door het wereldwijde certificeringsbedrijf Kiwa.

ISO 9001: kwaliteitsmanagementsysteem
ISO 9001 is wereldwijd de meest bekende norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om als bedrijf continu te verbeteren met als resultaat: blije klanten. Processen en structuren worden voor de hele organisatie duidelijk. Samengevat komt het hierop neer:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

 

Kick-off ISO-certificering met Molenaar & Plasman Solutions

Informatie wordt steeds waardevoller. De beschikbaarheid van klant-, productie- en andere data is van groot belang voor onze bedrijfsvoering. Zeker na de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat het beveiligen van informatie hoog op onze agenda. Als bedrijf merken wij dat steeds meer klanten vragen om het ISO 27001-certificaat. Onder begeleiding van Molenaar & Plasman Solutions zijn wij onlangs gestart om ISO 27001 gecertificeerd te worden. Het ISO 27001-certificaat is voor ons van zeer grote toegevoegde waarde en zo weten onze klanten dat wij goed omgaan met hun vertrouwelijke informatie.

Wij werken al jaren volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Daarom starten wij tegelijkertijd met het traject om ISO 9001 gecertificeerd te worden.

Na de zomer van 2020 verwachten wij ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd te zijn.

Service in Luxemburg | S.T.I.P.

Onder het motto van STIP, Service Tot In de Puntjes, bereikt onze service ook Luxemburg.

In Luxemburg hebben we voor twee internationale bedrijven de beveiligingsinstallatie van Honeywell en het toegangssysteem van Lenel geïnstalleerd. Door alles in één hand te houden, zijn wij in staat om klanten beter van dienst te zijn. We verlenen services in de Benelux, Europa en ook buiten Europa.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

NEN 3140 gecertificeerd!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij NEN 3140 gecertificeerd zijn!

Elektrische arbeidsmiddelen zoals boormachines, haakse slijpers, verlengsnoeren, stofzuigers, föhns, soldeerbouten, haspels, zaagmachines en ook koffiezetapparaten dienen elk jaar gekeurd te worden volgens NEN 3140. Eigenlijk alle apparaten waar een stekker aan zit, zowel 230 volt als 400 volt. Twee van onze medewerkers hebben met succes een training gevolgd en daarom kunnen wij vanaf nu de inspecties van al onze elektrische apparaten en draagbaar klimmateriaal zelf uitvoeren.

Partnerschap met Westfriese Bedrijvengroep

Onlangs zijn wij een partnerschap aangegaan met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) om zo gezamenlijk in te spelen op de komst van de datacenters op Agriport A7. Met bijna 1000 leden kan de WBG zich het grootste netwerk van de regio noemen!

Wij zijn verheugd met de komst van de datacenters en wij willen helpen waar het kan om de datacenters te bouwen en te onderhouden. Om ons goed voor te bereiden, heeft de WBG een commissie samengesteld. Deze commissie gaat in gesprek met de datacenterbedrijven om te kijken of er lokale bedrijven zijn die de werkzaamheden kunnen vervullen. Daarnaast willen wij ook zaken zoals huisvesting faciliteren in overleg met gemeenten en de Provincie Noord-Holland. Gezamenlijk hopen wij zo dat zaken gunstiger uitpakken voor de datacenterbedrijven.

Big enough to cope and small enough to care!

Nieuwe privacy verordening

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat alle bedrijven verplicht zijn om maatregelen te nemen voor de verwerking en het veiligstellen van persoonsgegevens. Hierdoor heeft Infratech Groep B.V. en haar onderliggende bedrijven een Privacyverklaring opgesteld, deze zal binnenkort naar al onze relaties worden verzonden.

TPS/SSL-encryptie
In het kader van veiligheid, hebben wij ook besloten om zowel ons e-mailverkeer als websites te beveiligen met TPS/SSL-encryptie. Het vertrouwde slotje met “Veilig” geeft aan dat u daadwerkelijk op onze beveiligde website bent beland.