Nieuw toegangscontrolesysteem van 2N

Wij hebben het bedrijfscentrum Columba te Schiphol-Rijk mogen voorzien van een geheel nieuw toegangscontrolesysteem van 2N. Het toegangscontrolesysteem bestaat uit een Access Commander Box en de nieuwste intercoms en kaartlezers van 2N. Met 2N Access Commander configureer je makkelijk en centraal alle 2N-apparaten. Het gehele systeem werkt op basis van IP-netwerktechnologie.

Na de site survey zijn er nieuwe kabels getrokken, is er een patchkast geplaatst en daarin is een Ubiquiti router en de 2N Access Commander Box geïnstalleerd. Vervolgens zijn de intercoms en kaartlezers gemonteerd en getest.

Hoe wordt de toegang verleend?
De toegang kan op 3 verschillende manieren worden verleend, waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft om zelf te kiezen welke manier het beste bij hem of haar past:

  • Door middel van Bluetooth-koppeling met de mobiele telefoon
  • Door middel van een toegangskaart
  • Door het invoeren van een pincode

Voice over IP
De intercoms werken volledig via de Cloud. Wanneer er wordt aangebeld bij een intercom, kan er dus overal ter wereld beantwoord worden via VoIP. Hierdoor kunnen wij het beheer ook geheel op afstand verzorgen.

Bent u ook geïnteresseerd in een geheel nieuw toegangscontrolesysteem? Of wilt u weten of uw huidige toegangscontrolesysteem geüpgraded kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!