Onderhoud uitvoeren aan straatkasten

Om de levensduur van systemen te verlengen, is het uitvoeren van preventief onderhoud van groot belang. Door regelmatig (minimaal jaarlijks) preventief onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur van de systemen verlengd en de kans op storingen verkleind.

Voor een van onze klanten voeren wij 4 maal per jaar onderhoud uit aan hun straatkasten en PoP-locaties. Tijdens het onderhoud controleren en testen wij de systemen. Daarnaast lopen wij de gehele locatie na. Wij verwijderen het onkruid, verwijderen de aanplakbiljetten en controleren het straatwerk rondom de straatkast of PoP-locatie. Na het uitvoeren van het onderhoud stellen we een bevindingenrapport op en adviseren wij de klant van eventuele verbeterpunten.

Infratech verzorgt tevens het correctief onderhoud, ofwel reparatie of vervanging van apparatuur bij storingen en defecten. Onze storingsmonteurs kunnen u 7 dagen per week, 24 uur per dag van dienst zijn.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van preventief onderhoud? Of heeft u interesse in een servicecontract? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!