Provider Solutions

Betreedbare behuizingen FTTX-FTTH

Infratech levert en plaatst, op locaties in binnen- en buitenland, betonnen betreedbare huizen voor telecombedrijven en particuliere initiatiefnemers. Wij zijn een grote speler op het terrein van de FTTH (Fiber to the Home). Infratech verzorgt de levering en plaatsing van betonnen huizen, de open frames, alsmede de beveiliging- en monitoringsystemen voor in deze betonnen gebouwen en straatkasten. Wij zorgen voor een totale oplevering van alle diensten rond de levering van de betonnen huizen zodat onze klanten zich kunnen richten op hun eigen competentie.

FTTH | Complete telecombehuizingen

Betonnen straatkasten

Naast het leveren van betreedbare huizen (vanaf 15m²) voor telecombedrijven en particuliere initiatiefnemers, verzorgen wij ook de levering en plaatsing van betonnen straatkasten. In deze betonnen straatkasten kunnen de telecombedrijven actieve en passieve netwerkapparatuur plaatsen. De straatkasten kunnen worden geleverd met een 230V-groepenkast of PDU voor de verdeling van de 230V-voorziening. Tevens is het mogelijk om de kast te bestellen met een “free koeling systeem”.

De kasten kunnen geleverd worden met diverse open frames voor actieve en passieve netwerkapparatuur. Indien meerdere providers gebruik maken van de open frames, kunnen de open frames voorzien worden van 3 afzonderlijke compartimenten. De 3 compartimenten kunnen geopend en gesloten worden door middel van een elektronische vergrendeling die aangesloten wordt op onze i-BOX beveiliging- en monitoringsysteem. Deze oplossing maakt het mogelijk om elke gebruiker alleen toegang te geven tot het gehuurde compartiment.

Betonnen straatkasten met strenge kwaliteitseisen

(Dubbelwandige) aluminium straatkasten

Al meer dan 16 jaar leveren en plaatsen wij (dubbelwandige) aluminium straatkasten van Almatec. Veel telecombedrijven gebruiken deze kasten voor verschillende toepassingen. De aluminium straatkasten zijn uitermate geschikt voor kleine en hoge warmtelasten, tot wel 4kW. De voordelen van deze straatkast is de korte levertijd en de eenvoudige plaatsing door middel van een RVS-sokkel. Afhankelijk van de bodemgesteldheid wordt de RVS-sokkel geplaatst op betonnen tegels of een grindbed.

Open en gesloten frames

Naast het leveren van behuizingen in alle afmetingen en toepassingen, leveren wij ook open frames van aluminium (ETSI & 19” profiel) voor in PoP-locaties en straatkasten. Zowel ODF-frames voor glasvezeldistributie als EQF-frames voor actieve netwerkapparatuur. De frames zijn leverbaar in diverse dieptes en afmetingen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de frames af te sluiten met geventileerde of dichte deuren en zijwanden.

Onderhoud en reparaties

Een belangrijk onderdeel is het onderhoud aan de diverse systemen die in de locaties geïnstalleerd zijn. Alle systemen hebben onderhoud nodig, afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Hierbij houden wij rekening met de eisen en voorwaarden van de klant en fabrikant. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur van de systemen verlengd en de kans op storingen verkleind.

Infratech verzorgt tevens het correctief onderhoud, ofwel reparatie of vervanging van apparatuur bij storingen en defecten. Onze storingsmonteurs kunnen u 7 dagen per week, 24 uur per dag van dienst zijn.

Interesse? Neem contact op