Aanleg glasvezelring Stichting WarmThuis

De heer Hans van Amstel van Stichting WarmThuis heeft Infratech gevraagd om een glasvezelring aan te leggen tussen de verschillende woongebouwen op het terrein in Oterleek. Vanwege de aanschaf van een nieuw zorgsysteem en de beschikbaarheid van een internetverbinding via glasvezel, was dit dé kans voor Stichting WarmThuis om over te stappen naar een nieuw glasvezelnetwerk. Het nieuwe glasvezelnetwerk zorgt voor internet en de communicatie tussen de verschillende systemen in de woongebouwen.

Infratech heeft na een inventarisatie de afstanden van de glasvezelbekabeling bepaald en samen met de klant een plan van aanpak geschreven. In goed overleg met de leverancier van het zorgsysteem zijn er kleine 19 inch wall boxen opgehangen waar de glasvezelringen in zijn afgewerkt.

Tijdens het project is er goed samengewerkt tussen de verschillende partijen met als resultaat een snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk. De heer Van Amstel was zeer tevreden met onze werkzaamheden en heeft ons beloond met een 10! (bron: KTO Stichting WarmThuis).